Ga naar de inhoud

De vraag aan…

Kouto

Wat is jouw toekomst droom voor je kinderen?

Elke maand stellen wij iemand uit Benin over de bouw van de school. Deze keer stellen we een vraag aan Kouto. Kouto is moeder van 9 kinderen.

‘Als moeder doe ik er alles aan om aandacht voor de opleiding van mijn kinderen te hebben. Mijn wens is dat ze goed hun best doen op school en er later wat mee gaan doen. Ik kon niet naar school omdat mijn ouders het belang van onderwijs niet begrepen. We leven nu in een andere tijd. Ik wil dat mij kinderen opgroeien met dromen en dat zij hun dromen en ambities ook kunnen realiseren. Ik hoop dat zij later ook hun eigen kinderen helpen hun talenten in te zetten voor ons dorp en voor het hele land. Ik zal trots op ze zijn. Trots dat ze universiteitsprofessoren, piloten, advocaten of ondernemers worden.’

Kijk voor voor alle berichten onder nieuws